Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Ställ din fråga här

Telefonbanken

Öppettider033-10 50 60 val 3

Digital Support

Dygnet runt0771-97 75 12

Spärrservice

Dygnet runt08-411 10 11

En bank för föreningslivet

Idrott och sponsring

Vi är stolta över att vara en del av Sjuhärads föreningsliv. Vi samarbetar med många klubbar och andra partner för att stödja och utveckla föreningslivet - eftersom vi vill vara en positiv kraft i samhället.

Minst lika mycket vill vi göra affärer och få nöjda kunder. I föreningen är det personliga engagemanget drivkraften och arbetsuppgiften stor och viktig. Eftersom tid ofta är en bristvara underlättar det att arbeta med produkter som förenklar administrationen och ger mer tid över.

Ideella föreningar

Vi har samlat tjänster som gör det enkelt att sköta föreningens ekonomi. Föreningserbjudandet passar alla typer av ideella föreningar. 
Föreningserbjudandet

Idrottsföreningar

Ta del av vårt erbjudande till idrottsföreningar. Just nu erbjuder vi bra rabatt på en rad olika banktjänster som underlättar er vardagsekonomi.
Föreningserbjudandet - idrott

Skaffa Föreningserbjudandet

Present

Ta med dig till kontoret

Välkommen in till något av våra kontor för att ansluta din förening till Föreningserbjudandet. Ta med dig legitimation, föreningens stadgar, årsmötesprotokoll och styrelseprotokoll (konstituerande). Du hittar mallar till höger på sidan.

Telefon

Mer information

Har du frågor om Föreningserbjudandet? Ring 033-16 65 00.

Stäng Skriv ut