Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Ställ din fråga här

Telefonbanken

Öppettider033-10 50 60 val 3

Digital Support

Dygnet runt0771-97 75 12

Spärrservice

Dygnet runt08-411 10 11

Konton för in- och utbetalningar

Lunchmöte på restaurang

Med ditt konto kan du få total kontroll på hela din ekonomi. Det är kontot för lön, pension eller andra insättningar som exempelvis barnbidrag, bostadsbidrag eller studiestöd. 

Från ditt konto kan du enkelt betala dina räkningar i till exempel internetbanken. Till ditt konto kopplar du bank- och kreditkort för betalning i Sverige och utlandet.

Våra transaktionskonton

Transaktionskonto

Till ditt Transaktionskonto kan du ansluta alla våra användbara tjänster för att hantera in- och utbetalning på ett smidigt sätt.

Ungdomskonto

Om du är under 21 år kan du öppna ett Ungdomskonto i banken. Ett konto som du kan använda för att sköta dina betalningar. 

Servicekonto

Det kan vara bra att ha flera konton i banken för att kunna hantera betalningar på ett så smidigt sätt som möjligt. Servicekonto är ett konto som är till för att ge dig en bättre överblick över dina fasta månadsutgifter som till exempel hyra och lån.

Sparkonton

För sparande finns olika sparkonton beroende på om du vill spara på kort eller lång sikt.

Kontaktvägar

Stäng Skriv ut