Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Ställ din fråga här

Telefonbanken

Öppettider033-10 50 60 val 3

Digital Support

Dygnet runt0771-97 75 12

Spärrservice

Dygnet runt08-411 10 11

Låna till renovering

Genomgång av skisser

Du som söker lån för att renovera, bygga om eller bygga nytt kan hitta det här.

Lån utan säkerhet - PrivatlånDirekt

Du kan låna 30 000-350 000 kronor utan säkerhet. Återbetalningstiden varierar mellan 1-12 år. Du måste har fyll minst 18 år och ha en fast inkomst.

Du som är Nyckelkund betalar ingen uppläggningsavgift (värde 300 kronor) när du tecknar ett PrivatlånDirekt. Är du inte redan Nyckelkund så erbjuder vi dig det när vi får din låneförfrågan. Erbjudandet gäller tills vidare

Ansök om privatlån online

Medlem i facket

Om det fackförbund du är med i har avtal med banken kan du låna 20 000-350 000 kronor utan säkerhet till en lägre ränta. Räntekostnaden betalas dessutom om du blir sjuk eller arbetslös och lånet löses om du som tar lånet avlider.
Ansök om medlemslån online

Energilån

Energilån är för dig som ska investera i energibesparande lösningar och/eller ett mindre miljöbelastande uppvärmningssystem. Du kan både minska dina energikostnader och göra din bostad mer attraktiv på marknaden.
Energilån

Kontaktvägar

Stäng Skriv ut