Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Ställ din fråga här

Telefonbanken

Öppettider033-10 50 60 val 3

Digital Support

Dygnet runt0771-97 75 12

Spärrservice

Dygnet runt08-411 10 11

Kostnadsexempel – finansiella instrument

Affärsmänniskor som tittar på en graf på laptopen

Här nedan hittar du exempel som visar vilka avgifter som tas ut för respektive finansiellt instrument. Du kan som kund se hur avgifterna påverkar din placering.

Vilken avgift som tas ut, och hur, är olika beroende på vilken typ av instrument du placerar i. Här nedanför hittar du exempel som visar vilka avgifter som tas ut för respektive finansiellt instrument. Där kan du som kund se hur avgifterna påverkar din placering om den skulle öka eller minska i värde. Avgifterna som anges i kostnadsexemplet kan skilja sig från det du faktiskt betalar men ska alltid vara motsvarande det som kunder vanligtvis betalar. Vänligen notera att för vissa FX-/FI-produkter kommer avgifterna att variera beroende på faktorer såsom marknadssituationen och kundens kreditvärdighet.

Stärkt skydd

EU-direktivet MiFID2 medför förändrad lagstiftning och regelverk som stärker skyddet för både privatpersoner och företag som placerar sitt sparande i värdepapper.

Stäng Skriv ut