Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Ställ din fråga här

Telefonbanken

Öppettider033-10 50 60 val 3

Digital Support

Dygnet runt0771-97 75 12

Spärrservice

Dygnet runt08-411 10 11

Support för Värdepapperstjänsten

Här hittar du information om de vanligaste funktionerna i Värdepapperstjänsten, avtal och blanketter och får svar på de vanligaste frågorna om tjänsten. Tveka inte att kontakta oss om du har andra frågor eller funderingar.

Kvinna på kontor

Vanliga funktioner i värdepapperstjänsten

I Värdepapperstjänsten kan du bland annat köpa och sälja värdepapper, läsa analyser om de aktier och marknader våra analytiker följer, titta på dina innehav, ta fram nya eller gamla notor samt skapa underlag till deklarationen.

Man som ler vid dator

Frågor och svar om värdepapperstjänsten

Här hittar du svaren på den vanligaste frågorna om värdepapperstjänsten i internetbanken.

En man som talar i mobil

Avtal & dokument

Här hittar du avtal och dokument till värdepapperstjänsten

Filmklappa

Instruktionsfilmer

Se hur du enkelt öppnar en värdepapperstjänst, håller dig uppdaterad och utnyttjar tekniken för att underlättar din handel med värdepapper i mobil- och internetbank.

Två män med utsikt över Sergels Torg

Klagomål och reklamationer

För oss på Swedbank är det viktigt att du som kund är nöjd med våra tjänster och produkter och med vårt bemötande. Det är viktigt för oss att rätta till eventuella fel som uppstått och att klara ut tveksamheter.

Lär mer om aktier

För att få en bra förståelse för aktiehandeln är våra utbildningar i aktier, optioner och warranter både en bra start och fortsättning.

Utbildning aktiehandel

Stäng Skriv ut