Hoppa till textinnehållet

Jobba hos oss

8032

Arbetsplats och kultur

Att vara anställd i Sparbanken Sjuhärad innebär att vi tillsammans strävar efter att möjliggöra ett konkurrenskraftigt och välmående Sjuhärad i en föränderlig omvärld. I mötet med våra kunder är vår lokala förankring unik. Vi känner våra kunder och har en förståelse för deras behov. Bankaffärer är långsiktiga till sin natur och det är de återkommande affärerna som skapar verkliga resultat över tid.

Vi bryr oss om varandras kunder som om de vore våra egna - alla kunder är bankens. Så bygger vi hållbara relationer. Vi tränar oss ständigt i att fatta beslut och ta ansvar. Vi utvecklas ständigt genom att fråga oss hur det vi gör idag kan göras ännu bättre imorgon.

Korta beslutsvägar ger oss mer tid att göra det vi gör bäst. Nöjda kunder är en förutsättning för vår framgång. Med närhet, lokal kunskap och personligt engagemang skapar vi mervärde för kunden.

Drivkraft och engagemang ger möjligheter

Som medarbetare i Sparbanken Sjuhärad är det din drivkraft och ditt engagemang som är avgörande för din vidareutveckling inom banken. Har du det som krävs ger vi förutsättningarna för att du ska få den karriärutveckling som du önskar.
 

Lediga tjänster

Här hittar du aktuella lediga tjänster i Sparbanken Sjuhärad.

Möt några av våra medarbetare

Fler medarbetarintervjuer

Här hittar du tidigare möten med andra medarbetare på Sparbanken Sjuhärad.