Om rollen

Sparbanken Sjuhärad är marknadsledande i Borås med en marknadsandel på cirka 40 procent på företagssidan. Kontoret ansvarar för cirka 5 000 kunder och en affärsvolym på 15 miljarder. Du ansvarar för tio medarbetare vilka arbetar som kundstöd samt specialister inom betaltjänst- och utlandsområdet med bankens företagskunder. Tillsammans med företagsrådgivarna skapas bra lösningar utifrån kundens behov. Rollen inkluderar även att implementera produkter och tjänster inom en rad områden för hela bankens företagsaffär.
Du får möjlighet att driva den förändringsresa som påbörjats inom digitalisering och förändrade arbetssätt inom företagsaffären.

Vem är du?

Du har ett stort eget driv och ditt arbetssätt karaktäriseras av initiativtagande och struktur. I vardagen trivs du med variation och har förmågan att driva fler olika processer parallellt. Du tycker om att utveckla idéer, samtidigt som du har fokus på helheten. Centralt är att du har ett affärsfokus i allt du gör samt tycker det är viktigt att slutföra uppgifter.

Utbildning och erfarenhet

  • Akademisk utbildning med inriktning mot ekonomi eller annan likvärdig kompetens.
  • Kompetens kring företagsfinansiering på bank eller liknande position.
  • Kunskaper om betaltjänster och utlandsaffärer är meriterande.
  • Erfarenhet av att skapa eller arbeta i team kring kunder.

Ytterligare Information

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Fredrik Engström, Kontorschef Företagsmarknad Borås, telefon 033-16 68 48 eller Petter Hedihn, vVD och ansvarig Företagsmarknad, telefon 033-16 68 25.

Ansökan

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan, tillsammans med CV och personligt brev, via e-post till senast den 30 augusti.

Om Sparbanken Sjuhärad

Sparbanken Sjuhärad AB (publ) är den näst största fristående sparbanken i Sverige med cirka 160 anställda. Bankens verksamhetsområde utgörs av kommunerna Borås, Bollebygd, Mark och Svenljunga där banken har en mycket stark ställning på såväl privat- som företagsmarknaden. Banken är majoritetsägd av Sparbanksstiftelsen Sjuhärad och har även Swedbank AB (publ) och Vinstandelsstiftelsen Sporren som delägare. Stiftelsens främsta uppgift är att vara en långsiktig och stabil ägare till Sparbanken Sjuhärad och att stärka bankens konkurrenskraft. Stiftelsen delar årligen ut bidrag inom kategorierna forskning/utbildning, näringsliv, kultur och idrott.