Vad jobbar du med?

Sedan 5 år tillbaka arbetar jag som Privatrådgivare. Denna tjänst innefattar allt inom privataffären. Jag har en bakgrund som civilekonom. Innan högskolestudierna tog jag några sabbatsår, då jag testade diverse serviceyrken. En av mina stora passioner i livet är att resa då jag tycker om att upptäcka nya platser och saker. Ledig tid ägnar jag gärna åt att testa nya idrotter/sporter. Mitt motto i livet är att våga!

Vad har du jobbat med tidigare innan du tillträdde denna tjänst?

Jag började sommarjobba i banken när jag studerade vid Högskolan i Borås. Började då i kundtjänst vilket sedan blev en naturlig ingång till den tjänsten jag har idag.

Vad är det bästa med att vara anställd i banken?

Det jag ser som väldigt positivt med att arbeta i banken är att man även som enskild medarbetare har möjlighet att kunna påverka stort som smått. Det är fritt fram att komma med diverse förslag/idéer för att exempelvis förbättra/skapa nya arbetssätt. Det finns stor möjlighet till personlig utveckling bland annat i form av regelbundna utbildningar. Vi är en ”familjär organisation” där den lokala förankringen genomsyrar hela vår organisation.

Hur ser dina framtidsplaner ut och hur tänker du nå dit?

Jag avslutar snart en intern ledarskapsutbildning som jag blev antagen till i höstas. Detta har inspirerat mig stort och samtidigt gett en god insikt om vad ledarskap innebär. Jag kommer att fortsätta bredda mina kunskaper genom att anta nya arbetsuppgifter och fortsätta vara nyfiken.

Vad skulle du vilja förmedla till den som funderar på att söka arbete i banken?

Jag tycker absolut att man ska söka sig till oss. Här finns det möjlighet att utvecklas. Vi har trevliga arbetsmiljöer och varierande arbetsuppgifter. Att jobba inom bank idag och framöver ser jag som mycket spännande i och med den pågående digitaliseringen vilken kommer att ställa betydligt högre krav på oss som medarbetare.