Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Swedbank

Du behöver ett antal produkter och tjänster för att driva ditt företag. Med våra företagspaket väljer du som småföretagare rätt tjänster och får mer service.

Banktjänster för företag, föreningar och skog och lantbruk

Företagspaket

Vilket företagspaket passar dig bäst? Oavsett om du är företagare, lantbrukare eller företräder en förening väljer du mellan Bas, Plus och Bokför.

Våra företagspaket

Pension och försäkring

Ta hand om dig själv, dina anställda och ditt företag. Med en pensions- och försäkringslösning är ni förberedda om det oförutsedda skulle inträffa. Kontakta oss så berättar vi mer.

Pension och försäkring

Vad är bästa löneförmånen?

E-bokföring

Sköt bokföring och fakturering enkelt direkt i Internetbanken. Speedledger är ett komplett bokföringsprogram som minskar bokförings- och faktureringsarbetet avsevärt.

e-bokföring

Speedledger förenklar

Smarta tjänster

Bli företagskund 1-2-3

 1. Förbereda

  Du har en affärsidé och en vilja att göra verklighet av den. Hos ALMI och Nyföretagarcentrum får du massor av inspiration, tips och fakta. Ta hjälp av deras specialister kostnadsfritt. De finns där för din skull.

  1. Förbereda

 2. Starta

  När du är klar med 1. Förbereda vet du vilken bolagsform du ska använda. Oavsett vilken bolagsform du valt ställer vi som krav att du separat från ansökan skickar in vissa underlag via e-post.

  2. Starta

 3. Driva

  Du behöver ett antal produkter och tjänster för att driva ditt företag. Företagspaket Bas, Plus och Bokför innehåller de produkter och tjänster som ett företag behöver. Med våra företagspaket väljer du som småföretagare rätt tjänster och får mer service.

  3. Driva