Hoppa till textinnehållet
Swedbank

Du behöver ett antal produkter och tjänster för att driva ditt företag. Med våra företagspaket väljer du som småföretagare rätt tjänster och får mer service.

Banktjänster för företag, föreningar och skog och lantbruk

Företagspaket

Vilket företagspaket passar dig bäst? Oavsett om du är företagare, lantbrukare eller företräder en förening väljer du mellan Bas, Plus och Bokför.

Våra företagspaket

Smarta tjänster

 • Ta betalt där kunderna är

  Hur vill dina kunder betala? Med Swedbank Pays olika betallösningar får du allt du behöver för att på ett smidigt sätt kunna ta betalt av dina kunder – både i butik och online.

  Ta betalt med Swedbank Pay

Bli företagskund 1-2-3

 1. Förbereda

  Du har en affärsidé och en vilja att göra verklighet av den. Hos ALMI och Nyföretagarcentrum får du massor av inspiration, tips och fakta. Ta hjälp av deras specialister kostnadsfritt. De finns där för din skull.

  1. Förbereda

 2. Starta

  När du är klar med 1. Förbereda vet du vilken bolagsform du ska använda. Oavsett vilken bolagsform du valt ställer vi som krav att du separat från ansökan skickar in vissa underlag via e-post.

  2. Starta

 3. Driva

  Du behöver ett antal produkter och tjänster för att driva ditt företag. Företagspaket Bas, Plus och Bokför innehåller de produkter och tjänster som ett företag behöver. Med våra företagspaket väljer du som småföretagare rätt tjänster och får mer service.

  3. Driva