Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Samla dina lån och få koll på utgifterna

Har du också lån lite här och där? Genom att samla dina lån hos oss kan du minska din månadskostnad och få ordning på utgifterna. Du kan samla lån och krediter på upp till 500.000 kronor. 

För att ansöka om lån behöver du ha en regelbunden inkomst, inga betalningsanmärkningar och vara över 18 år. Skaffa ett samlingslån!

Ansök online med Mobilt BankID

Som kund i Sparbanken Sjuhärad kan du ansöka online med Mobilt BankID via internetbanken eller Sparbanksappen. 

När du ansöker tar vi en kreditupplysning och gör en bedömning av din ekonomi. Har vi inga frågor får du besked direkt. Blir du erbjuden ett lån kan du läsa handlingarna och sedan signera med Mobilt BankID och få pengarna insatta på ditt konto.

Ansök om att samla lån online

Du kan även ansöka om lån via intresseanmälan nedan, telefon eller bankkontor.

Hur mycket kan du spara?

Här kan du se hur mycket du skulle spara på att samla dina befintliga lån och krediter hos oss. Fyll sedan i intresseanmälan när du valt vilket belopp du skulle vilja låna. Tänk på att dina önskemål utgör grunden för din intresseanmälan.

Summan av dina befintliga lån
Vilken är återbetalningstiden?
Vilken ränta har du?
Visar hur mycket jag sparar

Du kan spara

 

Baserat på exempelräntan [interest]% (Effektiv ränta: [effective-interest]%)

Så här ansöker du

  1. Fyll i dina uppgifter i intresseanmälan.

  2. Efter att vi tagit emot din intresseanmälan ringer någon från Kundcenter upp dig. Öppet vardagar 7-21 samt helger 12-15.

  3. Är du intresserad av att upprätta en låneansökan tittar vi på din ekonomiska situation och gör en kreditupplysning (UC).

  4. Efter att vi kommit överens skickar vi en ifylld låneansökan till din folkbokföringsadress. Skriv på ansökan och skicka tillbaka den till oss. Om allt är i sin ordning så har du pengarna på kontot inom två bankdagar från att du har skickat tillbaka handlingarna.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig. Vill du hellre ringa själv? Ring direkt till Kundcenter, 033-10 50 60. Öppet vardagar 7-21 samt helger 12-15.

Vi gör ingen kreditupplysning förrän vi har pratat med dig.

Om du är kund i annan bank kan du endast ansöka om lån direkt på ett av våra bankkontor.

Frågor kring Samla dina lån?