Meny
Kontor och öppettider
Samhällsengagemang
Hållbarhet
Utbildningar och projekt
Sponsring
Finansiell information

Kultur i Sparbanken Sjuhärad

Hur är det att jobba på banken?

Vi brukar prata om att vissa saker sitter i väggarna. Att en del bara sker helt naturligt. En del har säkert vuxit fram genom åren, annat finns rotat i vårt ursprung. I uppdraget och i sparbanksidén. Men man kan också prata om kultur. Vi har valt att sammanfatta den i fyra perspektiv.

Cash Management: Anette och Silje

Vi är hängivna

Vi bryr oss på riktigt, både om Sjuhärad och varandra. Med genuint engagemang och en vilja att förstå gör vi alltid det lilla extra för att överträffa förväntningarna. Vi är övertygade om att vårt arbete är viktigt och vi drivs av att banken ska vara så bra som möjligt, för att kunna fortsätta bidra till positiv utveckling i samhället.

Vi gör det enkelt

Vi gör det komplexa förståeligt, för varandra och för våra kunder. För oss betyder enkel motsatsen till krånglig. Flexibilitet, snabbhet och tillgänglighet är naturligt för oss. Vi är helt enkelt lätta att ha göra med trots att det vi gör är avancerat. Vi vet att enkelhet också hänger ihop med effektivitet, för att få saker att hända.

Vi gör det bättre

Vi tror att små förbättringar hela tiden gör stor skillnad. Vi vet också att förändring är avgörande. Därför vågar vi tänka nytt och strävar efter att göra allting lite bättre varje dag. Vi har en vilja att lära och vi delar med oss av vår kunskap. För att kunna utvecklas och förbättras krävs både vilja och nyfikenhet.

Vi gör det tillsammans

För oss är det självklart att vara omtänksamma, vänliga och trivas tillsammans. Genom samarbete och förståelse för vårt uppdrag, tar vi alla ansvar för att banken ska utvecklas. Vi är som bäst när vi litar på varandra, även om vi inte är överens. För vi vet att olika uppfattningar skapar dynamik som gör oss bättre, när vi alla drar åt samma håll.

Vi är hängivna, vi gör det enkelt, vi gör det bättre och vi gör det tillsammans!

55

Så många olika yrken finns det på ett ungefär hos oss. Har man väl börjat i banken finns det stora möjligheter att utvecklas vidare och lära sig helt nya saker. Och alla här jobbar inte med rådgivning. Här finns allt från utlandsexperter till affärsutvecklare och webbredaktörer!