Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Mer om Sparbanken Sjuhärad

Sparbanken Sjuhärad

Banken leds av en bolagsstyrelse med säte i Borås. Du som kund skall ha fördel av vår kunskap om den lokala marknaden. Vi lyssnar på och bryr oss om dig. Våra korta beslutsvägar och närheten till dig som kund ger både dig och banken stora möjligheter.

Vi strävar efter att möjliggöra ett konkurrenskraftigt och välmående Sjuhärad i en föränderlig omvärld.

I mötet med våra kunder är vår lokala förankring unik. Vi känner våra kunder och har en förståelse för deras behov. Bankaffärer är långsiktiga till sin natur och det är de återkommande affärerna som skapar verkliga resultat över tid.

Mer information

 • Regleringar

  EU-regleringar som trätt i kraft är bl.a. MiFID2 (Markets in Financial Instruments Directive), PSD2 (Payment Services Directive) med PAD (Betalkontodirektivet) och GDPR (General Data Protection Regulation).

  Regleringar
 • Behandling av personuppgifter

  Vi har lång erfarenhet av att lagra och hantera kunders data och information så du kan känna dig trygg med hur vi använder dina uppgifter.

  Behandling av personuppgifter
 • Om webbplatsen

  Sparbanken Sjuhärads mål är att vara en bank för var och en. Läs mer om cookies, rekommenderade webbläsare och insticksprogram m.m.

  Om sparbankensjuharad.se
 • Kontakta oss

  Behöver du kontakta oss, spärra ditt kort eller få teknisk support? Här hittar du kontaktvägar till bl.a. Kundcenter, Digital Support och Spärrservice.

  Kontakta oss